Pevač otkrio nepoznat detalj iz prošlosti: Željko: Devedesetih sam švercovao devize!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

29.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Željko Šašić

Pevač Željko Šašić otkrio je da je otac hteo da ga prijavi policiji zbog toga što je devedesetih švercovao devize. On je ispričao da je u Zemunu s nekoliko prijatelja prodavao nekadašnje nemačke marke, a kada je to došlo do njegovog tate, on ga je napao i pretio da će obavestiti nadležne organe.

- Meni su devedesete ostale u najlepšem sećanju. U Zemunu sam imao dosta drugara, bili smo klinci i zajedno smo se čuvali. Tada je bilo mnogo deviza i imao sam ih kod sebe. Moj otac je nekako za to saznao i pobesneo. Rekao mi je da će da me prijavi policiji, nije mu bilo jasno zašto se petljam u to. Onda kada je nastupila hiperinflacija, davali su svežnje novih para, a ja kad prespavam noć, one izgube vrednost i sutradan ne služe ničemu - prisetio se folker.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosasic.official
Željko Šašić

Šašić je progovorio i o opasnim momcima koji su harali u vreme devedesetih, pa je pomenuo i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

 

- Bilo je nekoliko kafića u kojima su se okupljali opasni momci. Dolazili su svi, sem pokojnog Arkana u Zemun. On nije dolazio jer nije ni pušio ni pio. Svi su se korektno ponašali, postojali su kodeksi. Znali smo da su opasni, ali niko od njih nije bacao pištolj na sto da bi to dokazivao. Danas se svako naziva mafijašem! U to vreme sam znao ko je opasan i kako da se ponašam u blizini takvih ljudi. Zato nikada nisam imao probleme, niko me nije dirao. Mislim da to vreme više nikad neće da se vrati, ali meni je ostalo u najboljem sećaju - ispričao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading