(VIDEO) ŠOK! Karleuša tražila da se prekine nastup koliko je bio loš, a onda se desilo ČUDO na sceni!

Autor:

Zabava

28.12.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najgori nastup u Zvezdama Granda!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša, MIli i Karleuša

Ako ste se ikada zapitali kako izgleda najgori nastup u istoriji takmičenja - evo ga! Dogodio se ove subote u Zvezdama Granda, barem po rečima Saše Popovića.

Naime, u duelu su bili Natalija Joksimović (18) iz Beograda i Elmin Janjoš (21) iz Vareša.

Natalija, inače kandidat Jelene Karleuše, odmah je prošla dalje, dok je Elmin žiriju i gledaocima priredio nešto neviđeno!

Prva pesma koju je pevao bila je "Svuda si oko mene". Takmičaru je "pobegla" matrica, nije mogao da se sastavi na sceni, a žiri se zgražavao nad onim što čuje, dok je Jelena od Saše Popovića tražila da vrati "panik taster", koji već 3 kruga ne postoji, kako bi se prekinulo ono što čuju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Elmin Janjoš

Međutim, kada je Elmin zapevao drugu pesmu, "Noćas mi je srce ranjeno", krenuo je šou u studiju!

Dobio je 3 glasa podrške od žirija, ali Saša nije hteo da ga pusti dalje. U tom momentu Jelena je počela da ga "urniše", nagovarajući ga da pusti Elmina dalje, rekavši mu da sa takvim stavom šalje poruku da se ne vredi boriti i dići iz pepela, što je Elmin učinio.

- Ovo zvuči kao kad u onim velikim šou programima dođe baja pa namerno peva falš. Kao da je prvu pesmu pevao Pera, a ovu drugu Jova. Ovo nikad nisam čuo, video, ni doživeo - prokomentarisao je Đorđe David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Elmin Janjoš

- Ono je bilo strašno - dodala je Đurišička.

- Ovde smo u tri minuta čuli osobu koja se obrukala najstrašnije, svi su joj se smejali, a onda iz gusenice u leptira koji se izdigao iz cele situacije. Ovo je bilo mnogo interesantnije za gledanost. Iz debakla je čovek ušao u trijumf. Bilo je odlično - branila je Karleuša Elmina.

- Ja sam hteo prvu pesmu da prekinem, je l' znate? Da kažem režiji. Ovo nisu Zvezde Granda, ovo je nešto najgore što je ikada bilo! - izjavio je Popović, dok mu je Jelena rekla da se tako ne nagrađuju borci.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović i Snežana Đurišić

Na njeno uporno insistiranje da pusti Elmina, Popović je učinio nešto što nikada ne radi. Rekao je da se ponovo pusti matrica za prvu pesmu, pa da vide kako će Elmin drugi put da otpeva prvu pesmu.

- Ti si sada već zvezda! - poručila mu je Sneška nakon nastupa.

- Ma, čega zvezda, Snežana?! - nervozna je bila Ana Bekuta.

 

 

 

- E, sad ću ja da ustanem! Saša, ovoliko si ga mučio, pusti ga. Ti znaš da ja ovo nikada nisam uradila! Dečka ste maltretirali najstrašnije, nema smisla da ga ne pustiš - kazala je Snežana.

Popovićevom stolu potom je prišla Marija Šerifović, koja je pritisnula taster za prolaz, a Jelena je zagrlila Popovića i poljubila ga.

- Hvala ti, mili moj! - rekla je Karleuša Popoviću, srećna što je Elmin prošao dalje.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu od 2:40:04

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading