ŠAŠIĆ otkrio detalje noćnog života devedesetih, pa pomenuo ARKANA!

Autor: Kurir.rs/Republika.rs

Zabava

28.12.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tad mu je bilo dobro.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkosasic.official
Željko Šašić

Željko Šašić bio je velika zvezda devedesetih godina i snimao je duete sa najvećim zvezdama. Saradnja sa Cecom bila je jedna od najplodonosnijih.

Pevač poslednjih godina nije toliko u žiži javnosti, a njegov život potpuno se promenio u odnosu na period kada je harao muzičkom scenom.

Sada je otvorio dušu i ispričao sve o devedesetim godinama, pa pomenuo u Željka Ražnatovića Arkana:

-Meni su devedesete ostale u lepom sećanju. Čovek mora da živi sa nekim tuđim odlukama, ali odeš u neki svoj svet i sve ti bude lepo. To je moj savet i danas. Gde god je bilo popularno mesto, tu je dolazio ko je hteo. Te devedesete su donele, usled tih nesrećnih dešavanja, neki drugi ljudi su isplivali na površinu - počinje priču Šašić, pa se nadovezao:

 

-Ja volim da kažem da su svi sem Arkana dolazili, on nije ni pušio ni pio. Svi su se korektno i ponašali i znalo je da na istom mestu budu slični njima i imali su neki kodeks. Tad se znalo ko je opasan i ko nije hteo sa njima da se druži, nije morao. Sad je svaki drugi opasan. Nisu bili fini ljudi, ali nisu bacali pištolje na sto. Na taj način se ne dominira ako dođeš u masu i baciš pištolj. Nije bilo potrebe da me čuvaju jaki ljudi, ja sam znao da se ponašam, naravno da sam ja imao drugare iz Zemuna, mi smo bili klinci, ali nekako sam se ja dobro snalazio u tim stvarima. Tad je bilo interesantno što je bilo mnogo deviza, mom ocu je bilo čudno, hteo da me prijavi policiji, davali ljudi, a njemu nije bilo jasno. Onda kad je bila hiperinflacija, davali su svežnje novih para, ja prespavam, dok se sutradan setim, one više ne vrede ničemu - rekao je pevač.

Podsetimo, Šašić je odrastao u Zemunu gde i danas živi, međutim, nikada nije uspeo da vrati popularnost koju je imao devedesetih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading