Frajer devedesetih: Ovo je prvi dečko Jelene Karleuše!

Autor:

Zabava

25.12.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On joj je bio velika podrška na početku karijere!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša poznata je kako po svom stajlingu, oštrim komentarima, tako i po burnim vezama, a navodna afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješem nedavno je uzdrmala region, dok je ona sve negirala.

"Mala od skandala" muzičku karijeru započela je još kao tinejdžerka, a tada je bila u ljubavi sa izvesnim sportistom Nemanjom, kog je ludo volela i maštala da mu rodi petoro dece, kako je jednom prilikom izjavila.

"Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu. Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece", ispričala je pop pevačica kada je imala 19 godina i i dalje volela Nemanju.

Foto: instagram.com/srbija_showbiz
Jelena sa prvim dečkom

Međutim, ova veza ipak nije uspela. Nakon Nemanje zavolela je kriminalca Zorana Davidovića Ćandu, koji je izrešetan 2000. godine u automobilu marke "audi A8".

Pevačica se 2008. udala za sportistu, fudbalera Duška Tošića, a iz braka koji, uprkos raznim pričama, i dalje traje, a par ima i dve ćerke, Atinu i Niku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading