OTKRIVAMO! VODITELJ TRAŽIO BIZARNU USLUGU OD GENERALA POLICIJE: Kumio ga i molio samo da bi DOBIO OVO!

Autor: Republika

Zabava

22.12.2020

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se libio!

RepublikaFoto: Print
Foto: Ilustracija

Poznati televizijski voditelj zloupotrebio je svoje dobre veze sa jednim generalom u policiji kako bi dobio tablice sa svojim inicijalima, otkriva Balkanski špijun Srpskog telegrafa.

Neumorni istraživač normalnih i para-normalnih pojava na našoj estradnoj sceni, ali i prekaljeni poznavalac svih drugih sfera života u Srbiji, saznaje da se voditelj na taj korak odlučio jer mu je neko objasnio da su inicijali na tablicama na kolima magnet za žene.

- Samo da dođe do ženskih srca, ali i ženskih gaćica on je spreman na sve. Pa čak da ide toliko daleko da koristi sve svoje veze samo ako smatra da bi mu to pomoglo da osvoji plen. Nije se libio ni da smara policijskog generala da mu dodeli tablice za automobil sa njegovim incijalima. Uveren je da to prolazi kod dama i da mu se tako povećavaju šanse - poručio je naš sagovornik.

 

 

Foto: Print

Pogledajte i neka od ranijih šokantnih otkrića Balkanskog špijuna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading