Žestoka svađa u "Zvezdama Granda"! Mili: Đorđe, klinci pevaju bolje od tebe!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

22.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Aleksandar Milić Mili i Đorđe David žestoko su se pokačili u poslednjoj emisiji "Zvezda Granda".

RepublikaFoto: youtube.com
Đorđe David i Mili

Do rasprave je došlo kada je takmičar Dalibor Milovanović završio izvođenje, a kako se njegov nastup Davidu nimalo nije svideo, to je isprovociralo Milija. On je rokeru prebacio da je učesnik pesmu "Ti si sav moj bol" otpevao bolje od njega, pa je nastala polemika.

- Nemam nameru da te vređam, ali meni si razneo glavu svojim pevanjem. To nema veze s mozgom. U ovom takmičenju postoje klinci od 17 godina koji bi te umećem pojeli kao maca slaninu za doručak! Nije mi se svideo tvoj nastup - prokomentarisao je Ðorđe, a Mili je stao u odbranu kandidata.

Kompozitor i roker su se pokačili posle nastupa jednog od takmičara

- Đorđe, mislim da si sad malo preterao. Ovde je takmičar bolje otpevao pesmu nego ti, to mogu da garantujem. Naljuti se slobodno, ali tako je - rekao je kompozitor, na šta mu je David uzvratio:

- Mili, ti treba da odeš da se umiješ. Moraš malo da osvežiš glavu, pa se vrati. Ne možeš tako da me vređaš. Imam pravo da iznesem svoje mišljenje. Sedim u žiriju, ne takmičim se ni sa kim!

Tada se u raspravu umešao Saša Popović, koji je prekinuo svađu i pozvao sledećeg kandidata da izađe na scenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading