SINDI o poznanstvu sa žestokim momcima! Evo šta je MODELSICA rekla o ŠLJUKI I KNELETU!

Autor: Kurir.rs, Republika.rs

Zabava

20.12.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez ustručavanja.

RepublikaFoto: Printscreen
Sindi

Ivana Stamenković Sindi kao i ostale lepotice iz grupe "Models" u jeku najveće popularnosti bile su najpoželjnije devojke u Srbiji i svi su želeli da budu u njihovom društvu.

Sindi je sada govorila i o poznanstvu sa takozvanim lošim momcima sa beogradskog asfalta Šljukom i Kneletom: 

-Sećam se da mi je jednom prišao dečko i poljubio me u ruku. Meni je dugarica prišla i pitala me kako se poznajem sa Šljukom. On je bio naš komšija sa Bežanijske kose. Nismo se mi družili, ja sam ga poznavala kao komšiju, ali nisam znala da je bio žestok momak. U današnje vreme se ne zna ko šta i kako. Nema morala i kodeksa. Znamo svi da se tada poštovalo da ne lažeš, da si pošten, da ne kradeš. Ako radiš, zna se gde se radi, kako i šta. Sada se više ne zna ništa. Kneleta nisam upoznala, tada sam bila baš mlada, njega nisam znala. Sve sam ja njih znala na zdravo zdravo. Nisam dobijala poklone od njih - rekla je Sindi u emisiji "Sceniranje".

 

Sindi je inače u periodu ulaska u grupu bila  u vezi sa menadžerom Modelsica, pa se i sada našalila kako je maltene preko veze uspela da prođe kasting.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading