SINDI RASKRINKALA SANDRU MELJNIČENKO:Posvađale smo se pred njeno napuštanje grupe, tada se viđala sa JARIĆEM!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.12.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome se dugo ćutalo.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sindi

Ivana Stamenković Sindi otvorila je dušu i ispričala pojedinosti o jednoj od najbogatijih Srpkinja, bivšoj koleginici iz grupe "Models".

Aleksandra Nikolić, danas u celom svetu poznata kao Sandra Meljničenko godinama je enigma za srpsku javnost, posebno od kada se udala za milionera Andreja Meljničenka. Sindi je sada otkrila  zbog čega njih dve više nisu u kontaktu, ali i potvrdila ono o čemu se godinama spekulisalo:

 

-Ja je pamtim kao opuištenu devojku, imam lepo mišljenje o njoj. Nije me zvala na svadbu jer smo se posvađale neposredno pre nego što će ona izaći iz grupe. Tako da mi smo prekinule kontakt. Posvađale smo se oko toga što je ona kasnila na neki nastup koji je bio u Parizu tad, tako da smo imali probleme oko kašnjenja. Ja sam joj zamerila. Žustrije smo se posvađale i tada smo prekinule kontakt - ispričala je Sindi u emisiji "Sceniranje", a potom dodala: 

-Ona je duže vreme vagala da li će izlaziti ili će ostati, jedno dobrih osam meseci je vagala kako će i šta će dalje. Tako da, možda je sve to doprinelo tome da se ponaša malo neodgovornije. Kada je izašla iz grupe bavila se modelingom, bila je u Barseloni gde je radila kao model, za ostalo ne znam... Znam da se u to vreme zabavljala sa Markom Jarićem -  otkrila je Sindi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading