JOŠ UVEK JE ŽELE: Atraktivna pevačica osvojila je REGION, a onda je zbog RAZVODA SA MUJOM, bila glavna tema žute štampe!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.12.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo za medalju.

RepublikaFoto: instagram.com/selmabajrami.star
Selma Bajrami

Kao veoma lepa i atraktivna pevačica bila je „seks simbol“ na Balkanu. Muzičku karijeru je započela 1997. godine, a traje i danas. Iako je imala prekide, rešila je ponovo da se aktivira na muzičkoj sceni.

Mega hit kojim je napravila pravi bum, a koji je postao i njena "lična karta" je svakako "Kakvo telo Selma ima". Ova numera bila je neizostavna u svakom klubu, a zadovljiv ples Selme Bajrami nikoga nije ostavljao ravnodušnim.

Jedno vreme se povukla sa muzičke scene, međutim, ubrzo je ponovo punula medijske stupce, doduše pikanterijama iz privatnog života. 

Na jednom nastupu na „Brodolomu“ u Tuzli Selma je upoznala Muju Musića i zaljubila se u njega. Verili su se, a mesec dana posle Selma se udala po drugi put. Par je bio zajedno od 2011. godine, ali sreća nije dugo potrajala pa su se razveli već 2014. godine.

Mujo nije želeo da se sa suprugom eksponira u javnosti. Što je par više težio da sakrije svoju intimu, to su više intrigirali medije koji su se utrkivali ko će objaviti novu fotografiju ili informaciju o ovom paru. 

Brakorazvodna parnica Selme i Muje punila je stranice žute štampe. Razvod nije bio nimalo prijatan, par se borio za starateljstvo nad sinom Darisom. Mujo nije želeo sporazumni razvod već je želeo da on bude staratelj, a Selma je tražila starateljstvo za sebe. Sud je odlučio da starateljstvo bude zajedničko, kako bi sin provodio vreme sa oba roditelja.

Iako je bilo ružnih trenutaka u braku, kako je Selma pričala, o tome nije želela da govori u medijima. Selma je sa sinom Darisom morala da pronađe novi stan i posao. Iako nemački jezik nije dobro govorila i u Austriji nije imala mnogo prijatelja, uspela je da se snađe. Nešto kasnije, uspela je da se ponovo vrati na scenu i objavi nove pesme.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading