OSVANULE JOJ SLIKE NA SAJTU ZA ODRASLE! Jovana Jeremić u paklu!

Autor:

Zabava

19.12.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Nakon što je u Jutarnjem programu govorila o manijaku iz Vranja koji fotografije žena sa društvenih mreža kači na sajtove za odrasle, Jovana Jeremić se i sama našla na njegovoj meti.

Prvobitno su i njene fotografije završile na spornom sajtu, a zatim je on otišao i korak dalje zbog čega je voditeljka morala da se obrati policiji.

- Prvi put mi se desilo da se priča koju sam radila odrazi na privatni život. Štiteći žrtve, ja sam postala žrtva. Ja se nisam uznemirila zbog sebe, nego zbog muža, koji ni na koji način nije bio upleten u tu priču osim što je moj suprug. Zašto bi on to trpeo?! - zapitala se Jovana.

 

- Taj čovek pravi lažne prepiske i šalje muževima čije žene progoni. Pokrenula sam priču protiv njega i onda je on počeo da šalje poruke meni i mom mužu. Ja sam ga blokirala i sreća da sam Voji rekla: "Vojo, postoji mogućnost da ti neki manijak pošalje poruke pošto sam ga raskrinkala u emisiji" - dodala je Jeremićeva, uz konstataciju:

- To su strašne stvari kada neko neovlašćeno kači tvoje slike na sajt za odrasle!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading