(FOTO) OTKRIVAMO IDENTITET LEKIĆEVE DEVOJKE! Mašan napravio BEBU Kristini, a još se nije razveo!

Autor:

Zabava

18.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija Srpskog telegrafa došla je u posed fotografija nove devojke voditelja Mašana Lekića s kojom će za dva meseca dobiti bebu iako još nije razveden.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mašan sa devojkom

Autor popularnog serijala "Dosije" u emotivnom je odnosu s izvesnom Kristinom Nikolić, do sada nepoznatoj javnosti, a po drugi put će postati tata sa dosta mlađom izabranicom.

Voditelj Mašan Lekić (42) pre nekoliko meseci rastao se od još uvek zakonite supruge Mire, s kojom se još uvek zvanično nije razveo, a fotografije novopečenog para nastale su u Crnoj Gori, na Đurđevića Tari.

Voditelj vreme mahom provodi na poslu i u kući na Zlatiboru, gde najčešće i boravi s Kristinom.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Mašan sa devojkom

- Mašan čeka drugo dete s devojkom s kojom je već neko vreme u emotivnoj vezi. Mira i on nisu zajedno već mesecima, a ona zna da će njen bivši partner uskoro postati roditelj - kaže izvor.

Za dva meseca voditelj popularnog serijala "Dosije" po drugi put postaće otac

Inače, Mašan, kao ni Mira, nikada nisu konkretno izjavili koji je uzrok njihovog razvoda, te nikada nisu bili voljni da pričaju o rastanku.

Foto: Privatna arhiva

 

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Tekst potpisa

Pre Mire imao brak od godinu i po dana

Bogat ljubavni istorijat Mašan je imao i pre braka s Mirom jer je već sa 26 godina ušao u brak s izvesnom Slađom. Sreća ih nije pratila, te je razvod usledio nakon godinu i po dana.

- Taj prvi brak je bio, onako, više iz strasti. Bili smo klinci. Slađa je imala 20, ja 26 godina. Ostali smo super drugari, nema zle krvi. Kad je prošla strast, prošao je i brak - rekao je Mašan jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

22.12.2020 16:56

On ima 42 godine?????? Izgleda kao da mu je 65