Ženo, šta uradi od sebe?! Zorannah ponovo OPERISALA GRUDI, pa ispričala sve detalje: BILO JE BOLNO, NA LEKOVIMA SAM!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.12.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolno i za gledati.

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah
Zorana nakon operacije

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, imala je zahvat na grudima, jer prethodnim nije bila zadovoljna.

Ona je putem svojih video snimaka sa fanovima koji je prate, objavila sve detalje ove operacije, kao i procesa oporavka nakon svega.

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah

-Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška - rekla je na temu svojih grudi Zorannah, pričajući o tome čime nije bila zadovoljna.

RepublikaFoto: Youtube.com/zorannah
Zorana Jovanovic

Otkrila je da su joj vadili masno tkivo iz butina, da bi joj popunili ono što ne valja u poprsju. Zorana je objašnjavala i to da ne sme sama da ide u toalet, ali i detalje oporavka koje nisu nimalo prijatne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading