(VIDEO) Dorćolci priredili BAKLJADU za DŽEJA koja je obasjala CEO BEOGRAD! Da se nikad ne zaboravi...

Autor: Republika.rs

Zabava

16.12.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je 10 dana od pevačeve smrti, bol za njim je još jača.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bakljada za Džeja

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju 6. decembra, prošlog petka ispraćen je na večni počinak, ali oproštanje njegovih Dorćolaca još traje.

Nakon što su Dorćolom odzvanjali hitovi njihovog heroja ulice, paljene baklje i urađen mural u njegovu čast. Sada je napravljen još jedan spektakularni oproštaj od Džej i to na njegovom Dorćolu.

Na sportskom terenu fudbalskog kluba "Polet" koji je osnovan 1952. godine, Dorćolci su duž celog terena napravili bakljadu, a potom i vatromet koji je obasjao ceo ovaj deo grada i sve u čast omiljenog Dorćolca, komšije, prijatelja, legende kraja.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bakljada na terenu FK "Polet"

Video koji je snimljen, a potpisan " Tvoji Dorćolci", prati pevačeva legendarna numera "Nedelja". Pogledajte kako je izgledao ovaj pozdrav Ramadanovskom, na koji je sigurno ponosan, a poznavajući ga, suze sigurno ne bi mogao da zadrži kada bi znao koliko je bio voljen.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
demonokratija

16.12.2020 16:25

„Spontano" okupljanje ? Bolje da su te bačene pare za bakljadu dali gladnoj i bolesnoj deci po Srbiji.