Tržanova otkrila životnu radost! Goca: Seks je najbolji u četrdesetim!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

16.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznendili javnost!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Goca i Raša

Pevačica Goca Tržan, koja je u srećnom braku sa 14 godina mlađim Radomirom Novakovićem Rašom, otkriva da, otkako je prešla 40 godina, još više uživa u vođenju ljubavi iako je bila ubeđena da je takvo uživanje rezervisano za neke mlađe godine.

- U ovim godinama mi je seks bolji nego ikad pre u životu. To sam shvatila tek kad sam ušla u četrdesete, a mislila sam da neće biti tako. Vodila sam se time da ću u krevetu da budem najbolja u dvadesetim i tridesetim. Otkako sam u zrelijem dobu, ne usuđujem se da imam seks na javnom mestu, ali sam to volela kao mlađa - priznala je Goca u razgovoru za Srpski telegraf i nastavila:

Foto: instagram.com/gocatrzan
Raša i Goca

- Ne upuštam se u takve rizike, pre svega, jer mi je ćerka stasala, a drugo, ne bih da budem uhvaćena. S ćerkom normalno pričam o tim stvarima jer smatram da je važno, pogotovo dok je u razvoju. Roditelji se ne posvećuju deci i u tome leži problem. Zato imamo abortusa ovoliko koliko imamo. Raša kaže da ne gleda pornografiju, ali verujem da to radi svaki muškarac, bio u braku ili ne. On to neće priznati, ali sam sigurna da je tako.

Inače, Goca i Raša već neko vreme snimaju rijaliti "Moj savršeni brak", u kome se ne libe da otkriju i neke najintimnije stvari iz bračnog života. Jedna od najšokantnijih scena bila je kada je Novaković simulirao dogi pozu, dok ona vadi čist veš iz mašine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading