PRUŽENA RUKA POMIRENJA! Zaboravljene sve teške reči: Ljuba Aličić došao na sahranu Darkovog oca da bude uz Lazića!

Autor: Telegraf

Zabava

15.12.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić danas ispraća na večni počinak svog oca Milana Lazića, koji je preminuo usled komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

RepublikaFoto: Republika
Tekst potpisa

Danas u Brestaču okupilo se više stotina ljudi, a podrška velikog broja familije, prijatelja i kolega, svakako pevaču mnogo znači, a među kolegama, na iznenađenje mnogih, pojavio se i Ljuba Aličić, sa kojim je Darko već izvesno vreme u svađi.

Da se na muci poznaju junaci, pokazao je Ljuba, koji je sve razmirice ostavio po strani i došao da bude uz svog mlađeg kolegu u najtežem trenutku.

Uplakan i vidno uznemiren, Ljuba se pojavio na sahrani i time očito stavio tačku na svađu.

Podsetimo, Aličić je mlađem kolegi zamerio što ga je nazvao sujetnim, ali i zbog njegovog ponašanja. Ljuba je tada rekao da Darko Lazić nikada neće pevati kao on, te i da je ljut što ga je nazvao "matorcem".

RepublikaFoto: A. Nalbantjan

 Darko je dobar pevač, koji je pobedio s mojim i Šabanovim pesmama. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promenio. Dolazio je ovde u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Od jednog gazde u Hamburgu sam čuo kako kaže: "Darko me ubi, stalno mi traži novac za drogu." Ja sam zanemeo. Darka više neću ceniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pevati ni približno kao ja. Pitali su me više puta što se Darko drogira. Šta ja ljudima da kažem? Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pevao sam sat vremena, a posle čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast - rekao je tada Ljuba Aličić za "Svet".

S druge strane, Lazić je rekao da će ga uvek poštovati.

- Ja znam šta se provlači po novinama, ja zaista sa tim čovekom niti sam imao svađu, niti smo se zamerili. Video sam te natpise u novinama i sad je zdrava distanca. Imam informaciju da to jeste tačno što je bilo u novinama, ali ja za tog čoveka nemam šta loše da kažem, volim njega, volim njegove pesme i to je to - rekao je Darko.

Podsećamo, vest da je Darkovom ocu stanje kritično je pevača zatekla dok je bio u Švajcarskoj, te je prvim letom doputovao nazad u Srbiju kako bi bio uz oca. On je i na svom Instagramu saopštio da mu je otac kritično, ali je do poslednjeg trenutka verovao da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading