Džejev prijatelj o početku njegove karijere: NISMO IMALI PARA, ponudili smo im da objave ploču, BACILI SU JE KROZ PROZOR!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.12.2020

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu hteli da mu pruže šansu.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Rama Demir

Džejev prijatelj, kompozitor Rama Demir ispričao je sa kakvim su se on i pokojni pevač nedaćama susretali kada je počinjao karijeru.

Bez novca u džepu, samo sa velikim talentom i željom da stvaraju pesme, išli su od vrata do vrata. Tako su došli i na jednu radio-stanicu kako bi odneli ploču koju su snimili. Kada su izašli iz stanice, videli su kako ploču bacaju kroz prozor, što ih je povredilo. 

 

-Prva ploča kada se radila, nismo imali novca. Iz sirotinje smo iznikli. Manguparija je pisala pesme, jer nemaš para da kupiš pesmu od Marine ili Fute. Nema se para. Odneli smo ploču na radio i rekli smo da nemamo para, da puste ako im se svidi. Mi silazimo dole, ploča se baca kroz prozor, mene je to tako povredilo da nismo mogao da verujem - rekao je Rama u "Premijeri".

-Zašto je pečat svaka pesma? Pa eto zašto, detinjsto bolno, pola tanjira, nekad ni pola... Džej i Rama, klinci s ulice koji su pokušavali nešto da urade sa svojom emocijom i to je pročitala cela Jugoslavija - pričao je Rama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading