URNEBESNO Lek Nade Topčagić protiv korone uništava virus: Pevačima nema više pevanja, jedini spas nam je čašica!

Autor:

Zabava

11.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pa ja i cipele perem rakijom!

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

 

Folk legenda Nada Topčagić ne vidi kraj koronavirusu, pa nam je u njenom fazonu ispričala kako gleda na sve ovo i kako se štiti od virusa.

Naime, Nada kaže da se protiv ove pošasti bori isključivo rakijom, koju pije, u kojoj se kupa i kojom pere cipele, te tako smatra da uništava virus.

- Jedino rešenje i spas je u rakiji. Mada, sada je i rakija skupa. Pijem rakiju i perem se njom. To je najjači lek protiv korone - u svom maniru započela je izlaganje za Svet folk umetnica, te otkrila nesvakidašnju upotrebu rakije u njenom domu:

RepublikaFoto: Republika.rs
Nada Topčagić

- Pa ja i cipele perem rakijom. Ne vredi drugačije. Mnogo smo se otuđili, niko se ni s kim više ne druži. Pa mene je i rođena kuma, koja mi je šila garderobu za nastupe i gostovanja, otkačila. Ne znam zašto, ali žena mi se više ne javlja. Pakao je ovde.

Usled prisustva koronavirusa muzička industrija je na velikom gubitku, a pevači su prinuđeni da do daljeg otkazuju sve nastupe da ne bi izložili velike narodne mase zarazi, te je i o ovoj temi Nada imala sud da naši pevači neće još dugo pevati, dok se sve ne vrati u uobičajene tokove.

 

- Moja predviđanja su očajna, nema nam spasa. Nema kraja ovome, a za pevače nema više pevanja, kad vam kažem. Jedini spas nam je u rakiji - istakla je ona.

RepublikaFoto: Republika.rs

Nada: Sin mi pravi frku što idem u gužvu po emisijama

Nada Topčagić je usled nemogućnosti da vidi sina Miroslava Mikija Ðordevića, koji mora da bude u izolaciji jer je zaražen koronavirusom, odlučila da ode na Taru, a sin joj često zamera što sebe dovodi u opasnost da se zarazi gostujući u emisijama:

- Sin mi je digao frku što sam išla po emisijama, a to su bila samo dva gostovanja, što sam otišla u tu gužvu i među tolike ljude, i to bez maske. Moj unuk koji ide u vrtić bio je u kontaktu sa detetom koje je zajedno sa roditeljima pozitivno na koronu. Sada su sin, snajka i unuci u izolaciji dve nedelje. Strašno je to sve. Ja sam im kuvala hranu, a Zlatko nosio i ostavljao ispred vrata. Snabdeli smo ih namirnicama i bežimo na Taru. Šta ću da sedim u stanu kad ne mogu da idem kod dece da ih vidim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

11.12.2020 05:13

Mislim da ćemo morati da proširimo groblje velikana i zaslužnih građana...