OSTAVIO JE ZBOG ANE IVANOVIĆ: Sara godinama ne može da se oporavi od LJUBAVNOG KRAHA, ova poruka to POTVRĐUJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

09.12.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislila je da će se venčati.

RepublikaFoto: instagram.com/sarabrandner.com
Tekst potpisa

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger već godinama su u srećnom braku i deluju kao da su jedno u drugome našli srodnu dušu, međutim, fudbalerova bivša verenica nikako ne može da pronađe sreću nakon njega.

Sara Brendner je poznati model u Nemačkoj i nacija je obožava. Ona je sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom bila u vezi skoro deceniju, a ljubav su krunisali i vereničkim prstenom, te su maltene bili na korak do sklapanja braka. Sara je bodrila Bastijana i na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu i tada je i nastala njihova poslednja zajednička fotografija u javnosti.

Tokom juna premijerno je prikazan dokumentarni film o životu Bastijana Švajnštajgera. Film, koji trenutno može da se gleda samo za nemačko govorno područje, govori o bogatoj karijeri srpskog zeta.

Na početku pomenutog filma Ana opisuje susret sa Bastijanom.

- Ne, hvala, ja sam sam srećno zaljubljen - rekao joj je Nemac.

Ipak, Švajnštajger nije mogao da odoli srpskoj lepotici. Upravo zbog ovoga javnosti u Nemačkoj dugo je trebalo da je privhati, s obzirom na to da je Sara bila miljenica nacije.

Godinama kasnije Sara ne može da se oporavi od ovog ljubavnog brodoloma. Ona se na neko vreme povukla i iz javnosti i medija. Mesecima je trajalo to zatišje. Pisalo se o jednoj njenoj vezi sa nemačkim biznismenom, međutim, ta ljubav nije potrajala.

Saru očigledno veoma bole emocije koje još uvek oseća prema nesuđenom suprugu Bastijanu, a o tome najbolje govori jedna od njenih poslednjih objava na Instagramu:

 

 -Srećan utorak svima. Čak i ako se ne osećate uvek srećno, lepo je imati ovakve trenutke između! Danas sam išla u šetnju sa Neronom i prijateljem i dugo smo razgovarali o tome kako je dobro svako jutro / veče reći ili zapisati tri stvari na kojima ste zahvalni ili zbog kojih ste srećni! Nažalost, ne radim to uvek redovno, ali trebalo bi jer to zaista pomaže i dobro je za vas! - napisala je Sara između ostalog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bjelopavlić

10.12.2020 07:06

Rošavost je problem, niko ne voli ujutru da se probudi pored Bastjana Švajnštajgera, osim naravno njegove žene - al to zato što joj ovaj da 200 soma evra da potroši na npr. novu kolekciju ešarpi.

Roćki

10.12.2020 07:12

Bastijan Švajnštajger Dete Bajerna kome niko i nikad nije priznao očigledno - da je bio jedan od boljih fudbalera sveta moderne ere. Švajni nije driblao, silovao ii nije se dernjao po terenu, imao je procenat dodavanja kao Španac, a u odbrani je bio pokretljiv kao Ciga kad ugleda nebranjenu sekundarnu sirovinu na 12 sati. Božen i kompanija su mu omogućili da više ne bude skaradno ružan, što mu je donelo dodatno samopouzdanje.