REGION SE I DALJE OPRAŠTA OD POKOJNOG PEVAČA: Džej dobio mural u Doboju!

Autor: Autor: D.L

Zabava

10.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski dobio je mural u Doboju!

RepublikaFoto: Tanjug
Džej Ramadanovski

 Jedan lokalni umetnik naslikao je pokojnog pevača u samom centru grada, a oduševljeni građani koji su prolazili stajali su da bi fotografisali mural. On je urađen na fasadi jedne kafane koja uvek pred zatvaranje pušta najveće hitove pokojnog pevača.

Tvorac murala Džeja je naslikao sa tompusom u ruci, a fotografija se munjevitom brzinom raširila po društvenim mrežama. Dok je sve još bilo u izradi, on je privukao veliku pažnju prolaznika zbog toga što je umetnik sve vreme na razglasu puštao pesmu "Nedelja", koja je jedan od najvećih hitova pokojnog Džeja.

Reper Ivan Ivanović Đus na društvenim mrežama podelio je ovaj rad, a ispod objave je napisao da se i dalje ne miri sa činjenicom da je pevač preminuo.

- Ovo se zove remek-delo! Džej, ti si zaslužio i mnogo više! Tešim se time da legende nikada ne umiru, a ti si legenda u svakom smislu - napisao je reper na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading