(FOTO) DA SRCE PREPUKNE! DŽEJ DOBIO SVOJ PRVI MURAL: Kultna slika osvanula na zidu u znak sećanja na legendu narodne muzike!

Autor:

Zabava

09.12.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U znak sećanja na legendu..

RepublikaFoto: printscreen/youtube

Koliko je odlazak pevača pogodio ljude, govori i činjenica da komšije, prijatelji i poznanici dan već danima žale Džeja i sećaju ga se kroz njegove pesme. Porodica i kolege su neutešni, a mnogi imaju potrebu da se na određeni način pozdrave sa pevačem.

Tako je nastao mural umetnika Denija Božića iz Doboja,  na kojem je prikazan lik Ramadanovskog upravo onako kako ga pamtimo, kao boema, sa cigaretom u ruci i setnim pogledom.

 

 

Inače, mural je oslikan u Doboju na fasadi jedne kafane.

- Vest o smrti čuo sam prilikom povratka iz Brčkog i prvom prilikom ušavši u grad nađoh zid... Boemska priča, pa otuda i lokacija prikladna, kafana... Mural je započet kasno u nedelju propraćen notama njegove istoimene pesme. Nakon dva radna dana i desetak sati, slika je završena - kaže autor murala za Republiku ističući da su mu Džejeve balade bile posebno bliske.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni Bozic (@denibozic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading