DŽEJ ostavio amanet Vanji Buliću: Ostala mu je ŽELJA da život pretoči u film!

Autor:

Zabava

08.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo scenario mi je ispričao, ali nije mu se dalo da ga snimi. Ja bih mogao celu njegovu priču da napišem.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zenska Tv
Vanja Bulić

Džej Ramadanovski glasom, šarmom i pozitivnom energijom ostavio je neizbrisiv trag u istoriji naše narodne muzike, a jedna želja ostala mu je neostvarena - da život pretoči u film.

Nakon što je smrt slavnog pevača prekjuče šokirala srpsku javnost poznati novinar, voditelj i književnik Vanja Bulić otkrio je kakve je planove imao još od devedesetih godina, ali, eto, za života mu se nije dalo da ih i ostvari, pa je to ostalo Buliću u amanet.

Trebalo je zajedno da pišemo knjigu, 17 dana smo se družili i tako smo se baš zbližili

- Sećam se 1991. je gostovao u "Biserima", tada je bio najveća zvezda, i ispričao mi je ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo godinu dana kasnije, kada mu je izašao najveći album "Gde ću sada, moja ružo", da zajedno pišemo knjigu, 17 dana smo se družili i pričali o svemu, međutim, tadašnje vreme nam nije to dozvoljavalo, ali smo se tih dana baš zbližili. On je hteo i film da snimi, poverio mi se jednom, ceo scenario mi je ispričao, ali nije mu se dalo da ga snimi. Planirao je porodičan film, da opiše kako se zaljubio u, kako je govorio, belu ženu, još mi je i rekao da bi film počeo kako porodica sedi na nedeljnom ručku, a svira njegova "Nedelja" i otišao je u nedelju, sudbina je to. Ja bih mogao celu njegovu priču da napišem, on je bio divan, sjajan čovek, pre svega, uvek veseo. Bio je pobožan jako, uvek je nosio ikonicu Svete Petke sa sobom i svaki put kada bi napravio neku glupost, on bi pogledao ikonu i izvinjavao se - otkrio je Vanja priču o prijatelju.

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Neostvarena želja mu i Sneki, Zlata i Suzana

Džej Ramadanovski voleo je lepe žene, a sa estrade je imao nekoliko favorita. On je istakao da su mu oduvek bile fatalne Suzana Perović, Sneki Babić i Zlata Petrović.

- U ono vreme su mi se sviđale Sneki Babić, Zlata Petrović i Suzana Perović. Sneki je i danas jedna od najboljih riba s estrade. Svaka čast - rekao je Džej kroz osmeh.

 

 

 

 

 

Mali Džej želeo da bude kao ostala deca

Da je oduvek voleo pesmu, koja ga je još u popravnom domu spasavala i čuvala od nevolje, govori snimak koji je Džej objavio na Instagramu.

- Ja u domu pevam "Ja kao ostala deca", dom "Stanoje Glavaš", 1975/76. Voždovac - napisao uz objavu koja tera suze na oči.

 

 

 

RepublikaFoto: twitter.com/Režimska Plovačica

Dragani gledao u dlan: Bio je vidovit, a da to nije znao!

Dragana Mirković prisetila se kako joj je davne '92. Dorćolac sa kojim se pojavila u jednom novogodišnjem programu prorekao budućnost. On je, uz svoje karakteristične komentare, gledao u dlan koleginici i pogodio da će imati dvoje dece - dečaka i devojčicu. To se zaista i obistinilo!

 

Džej izleteo iz taksija da poljubi patrijarha Pavla!

Ramadanovski će ostati upamćen i po brojnim anegdotama i legendarnim gradskim i kafanskim pričama. Upravo jedna takva je i susret sa patrijarhom Pavlom u Beogradu ispred Saborne crkve. Naime, Džej je prolazio taksijem pored crkve kada je ugledao patrijarha Pavla na trotoaru. Odmah je zamolio taksistu da zaustavi vozilo.

- Izleteo je napolje i potrčao ka patrijarhu, uzvikujući: "Ćale, je l' mogu da ti ljubim ruku" - prepričavao je svojevremeno taksista koji je vozio folkera, što je kasnije i on sam potvrdio.

 

Kum potvrdio: Džej će biti sahranjen u Aleji!

Nakon što je Goran Vesić u "Jutarnjem programu" TV Hepi potvrdio da je Skupština grada Beograda dobila predlog romskih udruženja da Džej Ramadanovski bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, te ocenio da pevač zaslužuje tu počast, Džejev kum Zoran Jagodić Rule otkrio je da je taj predlog i prihvaćen.

- To će da bude za tri-četiri dana, kada se organizujemo, da vidimo zbog mera, da ispoštujemo sve - poručio je Rule, koji smatra da Džej zaslužuje i komemoraciju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading