OGOLIO SE PRED SVIMA: Čola ispričao sve o sebi!

Autor: Azra, Republika.rs

Zabava

06.12.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi upijaju svaku reč.

RepublikaFoto: youtube.com/Zdravko Colic
Zdravko Čolić

Balkanska muzička zvezda Zdravko Čolić otvorio je dušu i progovorio o stvarima iz privatnog života koje do sada nisu bile poznate javnosti.

-Čovek dok je zdrav može sve. Uvek me je vodila pozitivna energija kroz život i to nema veze s godinama ili vremenom u kojem živimo. Uvek se trudim da nađem vremena za sebe, da razmišljam u tišini. Volim da sam u prirodi, da trčim ili šetam. Zapravo, svakodnevno se trudim da što više vremena provodim na svežem vazduhu - rekao je Čola u intervjuu za magazin "Azra".

 

Muzička zvezda regiona otkrila je i kakav stil života mu prija i šta ga opušta: 

- Opuštaju me duge šetnje. Dobar i ispunjen život čine i porodična i prijateljska druženja, putovanja, nastupi, kojima se uvek neizmerno radujem, pročitane knjige, odgledane predstave, filmovi… To je sve znak da si ostavio sebe u nečemu. Naravno, neizostavno je i stvaranje novih pesama. Koliko je želja, toliko je i obaveza - ispričao je Zdravko.

Pevač je istakao da je pozitivna energija njegov pokretač, a da publika prepoznaje rad i posvećenost, te to uvek nagradi uspehom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading