(FOTO) POMOĆI MI NEMA! Poznati pevač nema šta da jede, ne peva mesecima i nema novca - SITUACIJA IZMAKLA KONTROLI!

Autor:

Zabava

05.12.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alarmantno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Duško Lokin, hrvatski pevač rastužio je javnost kada je pre nekoliko dana priznao da nije imao novca za četiri zimske gume, te da zbog toga nije mogao da dođe na ispraćaj pokojnog prijatelja kojem je bio menadžer, Krunoslava Kiće Slabinca.

- To je bilo izvučeno iz konteksta. Rekao sam da sam u Zadru, da sam prešao 70 godina i spadam u rizičnu grupu, a na svakom okupljanju, pa i na pogrebima, skupi se 200, 300 ljudi i nisam hteo rizikovati. Rekao sam i da u Zagrebu u garaži imam četiri nove zimske gume. Nemam novca za bacanje, ali za gume imam. - objasnio je u novoj izjavi Duško.

 

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Sada kaže da će, ako se ovako nastavi, uskoro jesti hleb i mleko

- Ako se ova pandemija proširi, nema više ničega. Ni turneja, a bojim se ni penzija, ma koliko male bile. Vrlo opasna i nezgodna situacija koja izmiče kontroli. Nisam sklon teorijama zavera, ali ako ovo zaista jeste velika svetska zavera, pomoći nam nema. Neću umreti od gladi, ali ješćemo suvi hleb i mleko. I rezati kapulu kao nekad i mazati mast na hleb kao kad sam bio dete - poručio je Lokin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Trifke

05.12.2020 16:02

Neka proda neku nekretninu od onih koje je kupovao dok je bio na vrhuncu slave.