Slađa se stesala zbog vratolomija u krevetu: Đani je nezasit, mnogo me troši!

Autor:

Zabava

05.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Trajković šokirala je javnost urnebesnom izjavom u kojoj otkriva da njenom suprugu pevaču Radiši Trajkoviću Đaniju nikada nije dosta seksa, zbog čega je dosta smršala.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slađa i Đani

Naime, Đanijeva supruga poznata je i po kulinarskim veštinama, a u poslednjih godinu dana uspela je da bude tvigi zbog čestih seksualnih egzibicija i vratolomija u krevetu sa folkerom.

Kako Slađa ističe, ne broji kalorije niti vodi računa o dijetama, već fizičku aktivnost kompenzuje aktivnostima u krevetu.

- Nikad u životu nisam jela više. Jedem sve što je na dnevnom meniju, odnosno sve što spremim. Ono što jedu deca, jedem i ja. U našoj kući nema zdrave hrane - kaže Slađa za dne pa iznosi koliko je smršala za godinu dana.

- Mada, moram priznati da se dosta krećem i da sam aktivna, pa sam možda više zategnuta nego što sam izgubila kilograme. U poslednjih godinu dana skinula sam nekih desetak - kaže folkerova supruga, te otkriva sve o Đanijevim apetitima u seksu:

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Slađa Trajković

- Evo, Đani dobacuje da intimni odnosi čine čuda. Mnogo me troši. Naporan je i navalentan, što bi rekli, nezasit je. Mnogo traži. Znači, samo vođenje ljubavi i ništa više.

Nakon njene skandalozne izjave umešao se i Trajković, pa u svom stilu objasnio kako to funkcioniše kod njih, te pozvao sve zainteresovane žene da mu se jave ako treba da se stesaju:

- Pa nego kako, hvala bogu. Za dijetu se obratite meni. Kod mene samo odnosi i ništa više. Je l' tako, ženo moja? Ma meni je moja žena najlepša i najzgodnija, bez Slađe nema ništa.

Prvi seks im bio u babinoj sobi

Radišta Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković gostovali su u emisiji "Amidži šou", gde su otkrili i neke stvari o svojoj intimi, što bi značilo da im nije prvi put da izjavljuju do sada nepoznate stvari o njihovom seksualnom životu. Deo emisije bio je i ljubavni kviz za supružnike, kada je jedno od pitanja za folkera i njegovu suprugu bilo gde su prvi put vodili ljubav. - U babinoj sobi, u sobi njegove babe. Bila je živa, ali nije bila tu - rekla je Slađa, što je i Đani potvrdio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading