Skandal na estradi: Zorica Brunclik pljunula kolegu u lice i nazvala ga pedofilom!

Autor: Alo.rs

Zabava

03.12.2020

19:27

Zaratila s njim u rijalitiju i od tada se vuku po sudovima!

youtube.com/Zadruga Official
Zorica Brunclik

Brunclikova je izgubila spor protiv Miloša Bojanića koji ju je tužio jer ga je na „Farmi“ pljunula i nazvala ga pedofilom i lažovom.

Zorica Brunclik osuđena je zbog vređanja Miloša Bojanića. Presuda je izrečena po krivičnoj tužbi poznatog pevača, jer ga je Brunclikova u rijalitiju „Farma“ davne 2012 pljunula u lice, nazvala pedofilom i lažovom i rekla mu da je trula prostata.

Prema rečima tadašnjeg izvora iz Palate pravde, posle ove presude nekad bliske prijatelje očekuje nastavak suđenja po materijalnoj tužbi Bojanića, u kojoj je tražio 500.000 dinara odštete za naneti duševni bol i povredu časti.

- Zorica je izgubila presudu i krivično je osuđena, dok je materijalni postupak još u toku. Data joj je opomena i moraće da reguliše sve sudske troškove. Pošto se ranije nije odazivala na ročišta i maksimalno je izbegavala da se suoči s Bojanićem, na poslednjem se pojavila jer joj je uručen policijski poziv. U sudnici je nastao opšti haos - rekao je tada naš dobro obavešten izvor i dodao da je supruga poznatog harmonikaša Miroljuba Aranđelović Kemiša zaplakala pred sudijom.

- Sudija je vikala na Brunclikovu kad joj je postavljala pitanja jer se pevačica pravila da se ne seća da je vređala Miloša i da je bila isprovocirana. U trenutku je počela da plače jer više nije znala šta da kaže - završio sagovornik, insistirajući na anonimnosti.

youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Ovim povodom se tada oglasio i poznati pevač Miloš Bojanić, koji je potvrdio naša saznanja.

- Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme. - rekao je tada kratko i jasno pevač.

Inače, Miloš je na jednom ročištu protiv Zorice rekao da će joj oprostiti uvrede ako ona i njen suprug Kemiš povuku tužbu koju su podneli protiv njega jer je u rijalitiju izjavio da su dobili stan u centru Beograda od nekadašnje političke stranke JUL, čiji su bili članovi.

Komentari (0)

Loading