NAPADALI SU JE DA JE TRUDNA SA OŽENJENIM: Ivana otvorila dušu i sve priznala!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.12.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta je ćutala.

RepublikaFoto: instagram.com/ivana korab
Ivana Korab

Manekenka Ivana Korab godinama je živela u SAD gde je i gradila uspešnu karijeru. Nedavno se vratila u Srbiju i zaintrigirala javnost svojim privatnim životom.

Manekenka je pre nekoliko godina bila udata za crnogorskog biznismena, međutim, brak je trajao samo dva meseca. Posle toga o njenom ljubavnom statusu dugo se ništa nije znalo. Nedavno je isplivala informacija da je trudna i to sa oženjenim muškarcem.

 

Ona je dugp ćutala o svemu, a li sada se oglasila: 

- I evo prve slike na mom Instagramu mene sa stomakom..... do sada sam čuvala to za sebe i moj najuži krug ljudi jer sam imala dobar razlog za to, sto ću jednom prilikom da objasnim kada dođe vreme za to... a za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera. Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svasta pljuvali moj dragi jeste oženjen ali SA MNOM!!!! I to već pune 2 godine.... tako da još jednom u životu sam pustila da pričaju ko šta hoće, sto više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubimorne duše... želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju sto sam malo nestala i sto sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe.  - poručila je Ivana i objavila fotografiju sa trudničkim stomakom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading