Majka Kockareve pretrpela horor! Kija: Tata je mamu krvnički tukao, staklo od naočara joj se zabolo u oko!

Autor:

Zabava

03.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, krije da je svojevremeno prošla kroz pakao od bivšeg partnera koji ju je toliko tukao da je završavala u bolnici zbog povreda.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija sa majkom Nadicom

Učesnica "Zadruge 4" nikada nije ispričala javno niti se nekome požalila da je trpela torturu tokom veze s ocem svoje ćerke. Kija je bila mala kada je prisustvovala horor sceni i gledala kako njen pokojni otac Miloš Kockar tuče krvnički njenu majku.

 

- Nadica je bila baš zaljubljena u Kijinog oca i, kada je saznala da je trudna, bila je najsrećnija žena na svetu. Miloš je do Kijine desete godine bio prisutan u njenom životu da bi se nakon toga povukao, pa je Nadica morala sama da odgaja dete. A osim što je bila prepuštena sama sebi, bila je izložena i čestom maltretiranju. Miloš je voleo alkohol, a kada popije, bio je agresivan i ljubomoran - kaže Kijina rođaka, pa dalje nastavlja:

- Definitivno je raskrstila s njim kada ju je mučki pretukao pred Kijom, nakon čega je završila u Urgentnom centru. Kija je tada pokušala da odbrani mamu i doživela je veliku traumu.

Kockareva je sve ovo ispričala u knjizi, te naglasila da tu scenu prebijanja majke neće zaboraviti dok je živa.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Sve se dogodilo ispred tatinog restorana. On i mama su razgovarali sve dok u jednom trenutku nisu počeli žučno da se raspravljaju. Silovito ju je odgurnuo na haubu automobila i počeo krvnički da je udara. Bila sam visoka tek toliko da sam pesnicama mogla da dohvatim donji deo njegovih leđa - započela je Kija i dodala:

- Toliko ju je udarao da joj je polomio naočare, a polomljeno staklo zabolo se u predelu maminih očiju. Sećam se da je bilo leto i da smo nas dve otišle do Urgentnog centra. Mama je preda mnom bila staložena i svojim primerom mi je pokazala kako treba postupiti u takvim situacijama. Naravno da se nakon toga nije vratila tati jer se takve stvari ne praštaju. Ja taj incident ne pamtim po udarcu koji je dobila, već po njenoj snazi u toj celoj situaciji.

Kija: Žao mi je svih žena koje trpe nasilje

Kockareva smatra da se svi problemi mogu rešiti razgovorom, te da nema opravdanja kada muškarac udari ženu. - Šta god da ti neka žena uradi okreni se i idi. Ne možeš da je udaraš, nemaš prava. Žao mi je svih žena koje trpe nasilje ili kada pronalaze izgovor da ostanu s nasilnikom. Žene nisu rođene da bi ih neko tukao - rekla je nedavno Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading