Oglasila se porodica čoveka kojeg je pregazio Toni Cetinski!

Autor: 24sata.hr

Zabava

07.11.2017

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Cetinski u petak popodne izazvao je saobraćajnu nesreću u Rovinju, kada je pregazio Ibrahima Kevljanina (62). Kevljanin je stradao, a još uvek se utvrđuju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće, kako je čovek izgubio život, kao i da li je Kevljanin ležao ili stajao na ulici u trenutku kada je naišao Cetinski.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Teufik Kevljanin (75), saznao je od sestre da mu je brat Ibrahim stradao u Rovinju. On je za hrvatske medije rekao:

- Tuga, toliko dugo ga nisam video... Zvao me i moj sin koji živi u Španiji. Kaže da mu nije ni do čega, žao mu Ibrahima. Da je bar ovde bio, da mu se pomogne, ali... - rekao je Teufik, koji je brata poslednji put video pre 30-ak godina. Tada je došao da mu vidi unuka.

- Željan sam ga ostao, a ni na sahranu mu neću otići, jer ne znam kako - rekao je Teufik, koji je već 47 godina vezan za invalidska kolica.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Teufikova supruga, Namka rekla je za Avaz.ba:

- Živeo je slabo, koliko znam, od socijalne pomoći. Pomagala mu je i porodica... Sakupe nešto novca pa mu pošalju. Bio je sušta dobrota od čoveka. Nikog nije dirao, jednostavno, živeo je neki svoj život. Sve nas je voleo i poštovao, ali mu se nije dolazilo ovde. Tako je odabrao. Sećam se dolaska u Rovinj. Mene i svekrvu, njegovu majku Minu, dočekao je baš kako treba. I ručak nam je pripremio. Bio je prava dobrica, ali i nesretan čovek, jer je izgubio sina - kaže Namka, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading