POSLEDNJI ISPRAĆAJ MIŠE ALEKSIĆA! Porodica i prijatelji se opraštaju od čuvenog basiste "Riblje čorbe": U kapeli i jecaji, i muzika...

Autor:

Zabava

02.12.2020

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni muzičar, koji je preminuo od koronavirusa, danas će biti kremiran.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Isparaćaj Miše Aleksića

Na beogradskom groblju Lešće porodica, prijatelji i kolege danas ispraćaju na večni počinak gitaristu rok grupe „Riblja čorba“ Mišu Aleksića, koji je u nedelju 29. novembra u 67. godini preminuo u KBC "Bežanijska kosa“ od posledica koronavirusa.

U kapeli ovog beogradskog groblja izloženi su posmrtni ostaci čuvenog muzičara, a saučešća od prijatelja i članova familije primaju njegova supruga Jasmina i ćerka Mina koja je pre ulaska u kapelu poljubila, a potom i upalila sveću. Nakon opela, uslediće kremacija.

Inače, kapelom osim plača odzvanjaju i rok instrumentali, uz koje su Jasmina i Mina poželele da se zauvek oproste od voljenog supruga i oca, a ispred sanduka izloženo je brojno cveće od kojih posebnu pažnju privlači ono u obliku bas gitare, koju je za života svirao. To isto cveće nedugo zatim položili su na kovčeg.

 

Danas su na ispraćaj na večni počinak Miše Aleksića došli glumac Dragan Petrović, muzičari Đule "Van Gog", Gane Pecikoza, maneken Neven Bošković i Dejan Cukić. 

Podsećamo, Miša je u KBC „Bežanijska kosa“ primljen 13. novembra, međutim stanje mu se pre nekoliko dana pogoršalo, posle čega je prebačen na respirator, o čemu jejavnost obavestila njegova ćerka Mina, uz nade da će se zdravstveno stanje njenog oca brzo popraviti. Nažalost, u nedelju 23. novembra Miša je izgubio bitku s koronavirusom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading