(FOTO) Identičnog izgleda poput bliznakinja! FOTOGRAFIJA JAMI I NJENE ĆERKE O KOJOJ SVI PRIČAJU!

Autor:

Zabava

02.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jasna Milenković Jami sve češće u javnosti s ponosom govori o ćerki, a sada je isplivala fotografija na kojoj se najbolje vidi kako je Lea fizički povukla na majku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasna Milenković

 U jednom od nedavnih intervjua Jami je govorila da njena mezimica u svemu podseća na nju, pa tako i da je lepa poput nje.

Međutim, tek na ovoj slici na kojoj je Jami iz mladosti i njene naslednice sada, ta sličnost je toliko očigledna. 

Isplivala fotografija na kojoj Jami iz mladosti izgleda identično kao njena ćerka danas

Sve je identično, lik, frizura, a šminkom je samo dodatno podstaknuto da majka i ćerka izgledaju kao klonirane, s tim što mnogi komentarišu kako će Lea po lepoti nadmašiti poznatu mamu, koja je tri decenije prisutna na estradnoj sceni.

Podsećanja radi, Jami je rodila dok je bila u vezi sa Predragom Peđom Rankovićem, jednim od najpoznatijih frizera u Beogradu, inače, ujakom aktuelnog zadrugara Anđela Rankovića. Lea je rođena 2001. godine, a tek nedavno se pojavila u javnosti, kada je osvanula na naslovnici jednog srpskog magazina, rame uz rame sa pevačicom.

Jasna je smatrala da je njena veza sa Peđom ozbiljna i da će čitav život provesti zajedno, ali se to nije desilo i njih dvoje su ubrzo nakon rođenja ćerke raskinuli. Pošto je ostala samohrana majka, Jami je odlučila da pauzira karijeru i u potpunosti se posveti detetu.

 

Nije se nigde pojavljivala tri godine. Lea je njen život i ponos i nije ni čudo što ćerku hvali u svakoj prilici. Ona je odličan učenik i prelepa je devojka, a Jami joj je podrška i daje joj vetar u leđa. Folkerka često ističe da je za današnju omladinu veoma važno da se obrazuje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading