VESNA RIVAS O PORODIČNOJ DRAMI: Muž joj jedva izvukao živu glavu! Usred operacije imao MOŽDANI UDAR!

Autor: Blic, Republika.rs

Zabava

01.12.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika borba.

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
Vesna Rivas

Pevačica i zvezda rijalitija Vesna Rivas prethodnih dana proživljavala je pravu porodičnu dramu. Naime, njen suprug bio je u bolnici u veoma teškom stanju.

Ona je zbog toga pozvala i sve svoje fanove i prijatelje da se mole za njegovo ozdravljenje. Sada je napokin otpušten iz bolnice i predstoji mu kućni oporavak.

-Imao je visok pritisak, nije pio terapiju dve godine i udare ga četiri mala šloga u nogu. I tako krenemo, krajem oktobra ispitivanje i hitna operacija prvo desne karotide, a sad 20. novembra, i leve karotide. Visok pritisak koji nisu uspeli nikako da savladaju doktori, i usred operacije ga šine moždani udar, u levu donju stranu mozga, baš na najgadnije mesto, što bi rekli doktori. Onda tromb i tako redom... Pomalo ima osećaja u rukama i nogama, ali samo dok leži. Na noge ne može, za sada - kaže Vesna za Blic.rs

 

Vesna je otkrila da je njen suprug izašao iz bolnice i da mu predstoji oporavak.

- Evo pustili su ga kući, da se još ovako osetljiv ne zarazi i koronom. Ne može ni u banju, na nastavak oporavka... Polako ćemo sve, sad stiže i fizioterapeut, pa lagano. Samo da mi on ostane zdrave pameti, a jeste, a ostalo ćemo lagano. Nije lako, puno terapija, ne može na noge. Ustane, ali nema ravnotežu. Sad ćemo učiti hodanje. Ma, biće sve ok. Verujem, a i on je poslušan - rekla je.

Podsetimo, prethodnih dana pevačica je putem svog Instagrama obavestila javnost o zdravstvenom stanju svog supruga. Veliki broj ljudi poželeo joj je da se sve najbolje završi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading