DEJLI MEJL bruji o se*s aferi pevačice iz grupe Hurricane: Stranog pevača bezuspešno pokušala da odvuče u krevet!

Autor: Mondo.rs

Zabava

01.12.2020

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa Hurricane trenutno je jedna od najpoznatijih domaćih muzičkih bendova, a ove lepotice privlače veliku pažnju javnosti i mame brojne muške uzdahe.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Hurricane

Uraganke su trebale da budu naše lepe predstavnice na poslednjoj Evroviziji, međutim znog pandemije korona virusa takmičenje se nije održalo, ali ipak ćemo ih gledati na Eurosongu 2021. godine samo sa novom numerom.

Ipak, jedna od članica ovo grupe, Sanja Vučić imala je priliku da nastupi na evrovizijskoj pozornici 2016. godine, a njeno učestvovanje propratio je i jedna skandal o kom su pisali i najpoznatiji britanski mediji.

"Dejli Star" i "Sun" tada su tvrdili da je "Sanja proganjala njihovog predstavnika Džoa Vulforda" i da je pokušala da ga "odvuče u svoju hotelsku sobu".

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Sanja Vučić

"Nabacivala mu se tokom ceremonije otvaranja Eurosonga i pozvala ga je u njenu sobu. Džo nije pao na njen šarm, ali je ona nastavila da ga juri", rekao je neimenovani izvor tada "Dejli Staru" u tekstu "Evrovizijski seks skandal". "Spopadala ga je cele večeri, opsednuta je njime", dodao isti izvor.

Britanski tabloid "Sun" ponovio je istu priču i dodao da su čak i "zvaničnici Eurosonga bili zapanjeni njenim ponašanjem".

Sanja se nedavno prisetila ovog skandala i negirala da se išta od toga desilo.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Hurricane

"Mi smo se družili tamo, provodili smo vreme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu... Ja sam takva, druželjubiva", objasnila je Sanja.

Zgodna Uraganka je do nedavno bila u vezi sa Nikolom Đorđevićem, koji je nakon raskida ušao u Zadrugu, gde je svojim izgledom fascinirao mnoge učesnice rijalitija, koje obleću oko njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading