Nakon dečjih pesmica proširila biznis! Seka: Ništa od albuma, snimam crtaće za decu!

Autor:

Zabava

30.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Seka Aleksić uskoro izbacuje crtani film za malu decu koji je ona sama osmislila i napravila.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja znatiželjnih fanova koji su želeli da znaju šta je to novo što se kod nje dešava i da li sprema neka iznenađenja za njih. Jedan od pratilaca pitao je Aleksićevu da li sprema crtane filmove za decu.

- Rade se uveliko! Za nekoliko nedelja na Jutjub kanalu Seka kids i crtaći - napisala je ona i tako najavila novo poglavlje u karijeri. Nije se izjašnjavala kako će sve izgledati, ali je objavila fotku na kojoj se vidi ilustracija jedne od scena crtaća. Folk pevačica ove godine snimila je album dečjih pesama, na koji je uvrstila najlepše uspavanke i opšte poznate pesmice koje se godinama pevaju u narodu.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Seka Aleksić

- Ideja se rodila kada sam dobila sina Jakova, još pre četiri godine. Tada sam odlučila da snimim jednu pesmicu koja bi bila kao poklon njemu i uradim kompletan video-sadržaj uz nju. Nažalost, nisam u tome uspela, ali je ideja svakako ostala. Kada se rodio drugi sin, počela je realizacija - rekla je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading