Pevačica se bori sa koronom: Pevam od marta, mislila sam da sam otporna na virus!

Autor:

Zabava

28.11.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je ispričala da je dva puta išla da snima pluća, ali i da je izgubila čulo ukusa i čulo mirisa

RepublikaFoto: Promo
Marija Mikić

Pevačica Marija Mikić bori se sa korona virusom i nalazi se u kućnoj izolaciji, a nakon što je na Instagramu objavila da je zaražena, ona se uključila i u emisiju "150 minuta", gde je opširnije govorila o simptomima koje ima.

- Bolje sam sada dosta, prisutna je malaksalost i potreba za spavanjem konstantna, ali najbitnija stvar kod mene, a i kod drugih, je da se to ne spusti na pluća i da ne ode neki korak dalje. Mene je uhvatio taj simptom malaksalosti i bukvalno boli svaki deo tela. Ali držim se, čuvaju me, maze me i paze, tako da će biti valjda sve ok - počela je Marija Mikić priču u pomenutoj emisiji na TV "Prva".

- Ja sam iskreno u velikom čudu, jer sam radila i pevala od aprila meseca, kada su bile dozvoljene svirke i okupljanja, i svi su me zezali kako se ti nisi zarazila, a ja sam se šalila da sam ja otporna na koronu. Pre nekih desetak dana je krenula temperatura i onako sam poklekla, pala, mislila sam da je zato što smo spojili vikend i radili, ali temperatura nije spadala. Onda mi je najbolja drugarica javila da je pozitivna i znala sam da je to to, samo sam otišla da potvrdim i tako je i bilo - dodala je pevačica.

Marija je ispričala da je dva puta išla da snima pluća, ali i da je izgubila čulo ukusa i čulo mirisa.

- Dva puta sam snimala pluća, prvi put pre nego što sam uradila test, jer sam bila ubeđena da imam koronu, i tada mi nisu našli ništa na plućima. Posle toga su me doktori, da bi bili sigurni, poslali ponovo da snimam pluća, posle nedelju dana, i i dalje nemam ništa. Ne osećam miris i ukus, ništa ne osećam, kao sunđer da jedem. Ja sam se odlučila na privatno lečenje, osam dana sam išla da primam infuziju i vensko primanje antibiotika. Ja sam zarazila i svoju rođenu sestru, njoj doktori nisu prepisali ništa, jer ima vrlo slabe simptome, rekli su da je najbolje da pije vitamine. Tako da, sve je to individualno i nemojte ništa da radite na svoju ruku - poručila je na kraju pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading