ĐANI NAPRAVIO SKANDAL! Neće ni da čuje za kolege: ŠTA VI MISLITE DA SAM JA TOLIKA BUDALA?

Autor: Informer

Zabava

28.11.2020

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani rešio je da priča o kolegama sa estrade bez dlake na jeziku. Sve je počelo kada su ga pitali za svadbu sina Miloša, koji je nedavno stao na ludi kamen

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

Naime, Đanija su pitali koga sa estrane planira da pozove na proslavu koja će biti organizovana nakon što se smiri situacija sa koronavirusom. I umesto da nabroji kolege koje će dobiti pozivnice, Đani je planuo i počeo da viče.

- Šta će mi kurta i murta na veselju da me posle ogovaraju i da mi nabijaju nož u leđa! Ima da pozovem desetak kolega za koje znam da su mi odani prijatelji i to je sve. Cirkus da pravim ne pada mi na pamet, nisam ja tolika budala kao što misle! - ljuto je rekao Đani.

 

 

 

Inače, Đani se posebno razočarao u Darka Lazića i Andreanu Čekić s kojima je bio i te kako blizak prijatelj. Đani i Slađa su ljuti na njih, jer ih nisu pozvali kada su bili u kućnom pritvoru zbog kršenja mera koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading