Dirljiva ispovest pevača Amadeus benda: Kad čujem Tokanov glas, počnem da plačem!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bojan Džajić

 

Pevač Amadeus benda Bojan Tasić Džaja, koji je je u četvrtak sahranio kolegu i prijatelja Bojana Zlatanovića Tokana, otkriva za Srpski telegraf kako mu je s ostalim članovima grupe nakon ispraćaja na večni počinak odao poslednju počast na jedan veoma emotivan način. Naime, Džaja kaže da su se zbog cele situacije sa koronavirusom posle groblja okupili samo članovi benda s najbližim prijateljima bubnjara koji je u utorak u 45. godini preminuo u bolnici "Dragiša Mišović".

- Bili smo u jednom restoranu u Leskovcu, okupili smo se mi iz benda s nekim prijateljima najbližim, malo da ga pomenemo, kako to biva obično posle sahrana, ali zbog ovih mera nije mogao biti organizovan ručak za više ljudi, pa smo samo mi bili. Pustili smo pesmu koju je on pevao, poslednju, onu od Luisa "Kad me jednom ne bude", pa smo zaplakali - drhtavim glasom priča Tasić, kome i sve vreme dok govori naviru suze na oči.

 Posle sahrane smo pustili poslednju pesmu koju je on pevao, pa smo zajedno zaplakali

Sada, kada čuju Tokanov glas, svi počnu da plaču, a Džaja za naš list kaže da se njegovoj preranoj smrti niko nije nadao i da su do poslednjeg momenta verovali da će da pobedi opaki virus.

- Svi su se nadali da će da se izvuče. I on sam je govorio da je OK fizički, samo da ne može da diše, nismo mi hteli preterano da ga gnjavimo s obzirom na to da je morao da miruje i da se odmara tim nekim stvarima da nas on informiše, njemu smo samo slali pozitivnu energiju, te neke dobre vibracije putem poruka, bodrili smo ga. Dopisivali smo se dok je bio u bolnici, kad je već prešao u "Dragiše Mišović", pre nego što su ga stavili na respirator, to je bio poslednji put da smo se dopisivali. O njegovom stanju smo se informisali preko doktora i sestara, kojima i ovom prilikom, još jednom, zahvaljujem jer su uradili sve za njega i moguće i nemoguće, što su mogli, oni su uradili i hvala im do neba...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Bojan Zlatanović

Članovi Amadeus benda su se nad Tokanovim grobom i pred njegovom porodicom zavetovali da će živeti dok god je njih.

- Pričali smo o tome, videćemo, sad nam mnogo ideja navire, a šta ćemo realizovati i kako, to je i stvar trenutka, o tom-potom, ali da će živeti kroz nas, živeće večno, dok smo i mi živi - zaključio je Džaja, ističući da mu je bend bio druga porodica.

 

RepublikaFoto: jugomedia.rs

Nemaju srama: Sahranili kolegu, pa kukali da umiru od gladi!

Četvorica pevača koja su takođe ispratila Bojana Zlatanovića Tokana na večni počinak, nakon njegove sahrane, koja je organizovana u četvrtak u njegovom rodnom Leskovcu, požalila su se na Instagramu da umalo nisu umrli od gladi, zbog čega su naišli na žestoku osudu korisnika društvenih mreža. Pevač Srećko Krečar pozirao je u jednom restoranu zajedno sa Darkom Filipovićem, Nemanjom Stevanovićem i Milanom Mitrovićem, koji su svi do jednoga bili odeveni u crno, uz opasku da su jedva dočekali da jedu.

- Zamalo da padnemo u nesvest od nejela. Ali vredelo je čekati - stoji u opisu fotografije uz emotikon koji se plazi.

Odmah su usledile kritike u komentarima.

- Ovo je baš neumesno. Vraćaš se sa sahrane i žališ se da si umalo umro od gladi. Pa nisi išao tamo da jedeš. I slika je generalno neumesna. Svi ste u crnom i bili ste na Tokanovom ispraćaju - napisala je jedna ženska osoba, s kojom je Filipović krenuo da se prepucava:

- A ko tebi, lepojko, drma kavez i šta tebe briga ko šta radi? Normalno je da čovek mora da jede. Veži kravu na svoju livadu i gledaj svoja posla!

Međutim, ona nije bila jedina koja im je zamerila, već su ih mnogi upozorili da ne znaju za sramotu:

- Nije u redu. Večeravajte i družite se drugi dan. Posle sahrane se ide kući. Tako naš narod radi odvajkada. Ovaj kuka da umalo nije pao u nesvest od gladi. A bio na sahrani. Neumesno je. Ali to je naš narod. Sahrane se pretvore u trač-druženja!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading