Maja o ovome skoro i ne govori: Majke ju je ostavila, brata su joj ukrali po rođenju!

Autor:

Zabava

27.11.2020

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica Zadruge.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Maja Marinkovic sa ocem Takijem

Maja Marinković, kontroverzna učesnica "Zadruge" prilikom ulaska u rijaliti ispričala je da ju je majka ostavila kad je bila veoma mala, te da ju je odgajao i vaspitao njen tata.

Majka je, Maju, kako je učesnica ispričala, dobila iz četvrtog puta, nakon što su joj ukrali sina, a onda je imala i dva pobačaja. Marinkovićeva nije u dobrim odnosima sa njom. Kada je bila inflacija, Majinoj majci su ukrali dete, a rekli su joj da je umro dva, tri dana posle rođenja i nikad joj ga nisu pokazali, ispričala je učesnica "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

- Posle njega je imala dva spontana. Posle sam došla ja na svet. Njena majka nije volela mog tatu, ali se vremenom pomirila. Doduše, majka ima dečka koji je mnogo super. Mnogo me voli i gotivi, mnogo dobar čovek. Bile smo jedno vreme dobre, jedno pet meseci. Posle smo počele da se svađamo - pričala je Maja u Zadruzi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading