(VIDEO) BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ U STRANSTVENOM KLINČU SA DRUGOM DEVOJKOM! Ona se oglasila i otkriva sve sočne detalje, pa poručila: PRETE MI SANJINI FANOVI!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.11.2020

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak nije miran raskid.

RepublikaFoto: tiktok/milica.jeremic
Samo su drugovi

 Poslednjih dana veliku pažnju privlači bivši dečko atraktivne članice "Hurricane" Sanje Vučić, koji je i budući član rijalitija Zadruga.

Iako su  fitnes intstruktor Nikola Đorđević i pevačica Sanja Vučić prvobitno izjavili kako su se rastali prijateljski i da među njima nije bilo nikakvih problema, sada ne deluje tako.

Nikola je u nekoliko navrata javno govorio o intimnim detaljima iz njihove veze, sada su isplivali i njegovi snimci da drugom devojkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

- Nikola i ja se družimo već 5 godina unazad, videla sam da pišu da smo se upoznali u teretani jer je on fitnes instruktor a ja redovno treniram, ali to nije istina. On je radio kao obezbeđenje u klubu u kom sam ja često izlazila. Nismo se ranije družili intenzivno, družili smo se sa prekidima, u periodu dok je on bio sa Sanjom nismo se viđali, sretali smo se par puta i najnormalnije porazgovarali. Intenzivno smo počeli da se družimo skoro, relativno skoro, kada je krenuo taj problem sa Sanjom pred njihov raskid, i najnormalnije smo počeli da se družimo kao i do sada, samo intenzivnije, pa je to verovatno izazvalo neku veću buru, ali baš ništa nema između nas - počela je priču Milica za IDJ TV.

Ova lepotica kaže da Nikolinu tadašnju devojku Sanju, nije nikada ni upoznala, ali da ima velike probleme sa njenim fanovima:

 

 -Sa Sanjom nikada nisam bila u kontaktu, nikada nisam imala ni susret sa njom. Ne, nemam nikakve veze sa njihovim raskidom. Mi smo počeli intenzivnije da se družimo u tom periodu sasvim slučajno, jer se ja družim i sa Nikolinim drugarima, tako da smo povezani u svakom slučaju. Ne bih volela da me neko okarakteriše kao nečiju ljubavnicu, jer mi to baš ne inponuje i svakako mi nije prijatno da se tako nešto priča o meni, pogotovo kada to nije istina - rekla je Milica.

RepublikaFoto: tiktok/milica.jeremic
Milica I Nikola

Podsećamo da video koji je Mina objavila na svom Tiktoku izazvao je burne komentare javnosti, s obzirom na to da su oni i te kako prisni, pa nam je otkrila na kakve komentare nailazi, ali i da li joj se javila popularna Uraganka.

 


- Nisam dobila poruku od Sanje, ali sam dobijala preteće poruke od njenih fanova. Iskreno, ja se na to uopšte ne obazirem, jer od kad znam za sebe i od kada su počeli pratioci na Instagramu, sve vreme sam dobijala loše komentare, i da sam ružna, i da sam romkinja, da sam debela, i da sam sponzoruša. Iskreno ja znam ko sam i šta sam, tako da se nikada nisam obazirala na te komentare. A onda su počeli i komentari da ja kopiram Sanju, jer želim da uspem u pevanju i želim da se bavim pevanjem, pa su usledili komentari da ja ličim na nju, ali ja mislim da nas dve nemamo nikakve veze zajedno. Neka komentariše ko šta hoće, ja se ne obazirem, to je njihova odlika nesigurnosti - završila je bila ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading