Živeće kroz mene: Milica se oglasila potresnim statusom na Instagramu povodom dekine smrti!

Autor:

Zabava

25.11.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović ne može da se oporavi nakon smrti deke Vladimira koji ju je odgajio.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milica sa dekom

Tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. 

"Pišem, brišem... Razmišljam da li da podelim ili ne... Bojim se da ga neću dovoljno dobro opisati... Dragi moji, ja sam oduvek imala svoj san, sada ga živim, ali bez njega uz sebe, njega koji mi je bezuslovno verovao i koji je bio spreman da učini apsolutno sve samo da ja budem srećna, ne bih uspela. E to je ono pravo. Moj deda, gospodin, Vladimir. Njemu ništa nije bilo teško - da mi pronadje profesora solfedja, odaveze do diskoteke, kupi najkraću suknjicu, omiljeni slatkiš, uplati časove pevanja, dolazi svakog vikenda da me podrži u takmičenju, gleda svaku emisiju gde gostujem... Bio je moj oslonac, moja podrška, moja snaga. Moje sve", napisala je Milica.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović

"Zahvalna sam životu na privilegiji da odrastem uz takvog čoveka, jer sve što ja jesam - on me je naučio. On i gospodja Rada. Sve što sam postigla u životu - postigla sam na krilima njegove ljubavi i podrške. I sve buduće lepe dane, uspehe, sreću posvetiću njemu. Jer on je živeo za to da ja budem srećna. I biću najbolja verzija sebe, zbog njega. Bio je najponosniji na to što sam njegova unuka i daću sve od sebe da nastavi da živi kroz mene. Dugujem mu, za sve što mi je bezuslovno pružio u životu... I da, nemojte se stideti starijih i odbacivati ih jer to nije “in”. Nemojte biti uniformisani, bezlični i zarobljeni u okviru. Uskraćujete sebi najlepše momente pažnje, vaspitanja i ljubavi. Dude, voli te tvoja Milica. Zauvek!", dodala je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

28.11.2020 13:21

Kako to živi kroz nju? I posle dede - deda.