POČELA JE DA JOJ OPADA KOSA! Budući zadrugar i bivši dečko Sanje Vučić progovorio o njihovoj vezi i otkrio POTRESNE DETALJE!

Autor: Srbija danas

Zabava

23.11.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu..

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

Nikola Đorđević odlučio je da pred kamerama emisije "Ekskluzivno" iznese sve detalje svoje veze sa pevačicom Sanjom Vučić iz grupe Hurricane. Njih dvoje nedavno su raskinuli ovu romansu, a on je priznao da mu je Sanja prva prišla, kao i da su živeli zajedno.

- Jesam, zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, nego za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici. Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar - rekao je Nikola.

 

 

 

On je istakao i kako je uz Sanju bio i u najtežim trenucima kada se borila sa zdravstvenim problemima kada joj je čak opala kosa, a ona upala u depresiju.

- Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je i insulinsku rezistenciju. Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli vremenom... Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće. Odaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, 6 dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj - izjavio je Nikola.

Sanja je istakla da je Nikola sjajan momak, ali nije imala preterano snage da ga komentariše, što samo govori da ga još uvek nije prebolela.

On je slobodan momak i može da radi šta god želi - kratko je prokomentarisala Sanja Vučić svog bivšeg dečka Nikolu Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading