Mančićka nije žalila para za silikone! Suzana: 33 godine nosim iste grudi, DALA SAM ZA NJIH 5.000 NEMAČKIH MARAKA!

Autor:

Zabava

24.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radila sam ih davne 1987. godine u Nemačkoj. Nikakvih komplikacija nisam imala. Evo, ja i dan-danas imam te implantate, nisam ništa menjala, otkrila je voditeljka.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

Nekadašnja loto devojka Suzana Mančić slovi za jednu od najatraktivnijih dama srpske scene, čak i u sedmoj deceniji, a o iskustvu s plastičnim hirurgom koji joj je davne 1987. godine ugradio silikone u Nemačkoj govori bez imalo ustezanja.

Kako kaže, od njenih tinejdžerskih dana pa sve do danas smatraju je seks-simbolom nekadašnje Jugoslavije, a za Srpski telegraf otkriva da je uložila basnoslovnu sumu (za to vreme) da bi imala veće grudi i izgled dovela do savršenstva.

U toj odluci, prema njenim rečima, pomogla joj je Zorica Brunclik, koja joj je preporučila najboljeg hirurga u Minhenu.

Zorica Brunclik mi je preporučila hirurga, bilo je to liberalnije vreme

- Operacija je koštala nekih 5.000 maraka u ono vreme, plus put, boravak tamo u hotelu i to je to. Zorica Brunclik mi je preporučila hirurga, otišla sam i završila šta sam htela - počinje priču za naš list Suzana i priznaje da nije bila suočena ni sa kakvim predrasudama zbog toga što je još pre više od tri decenije bila tako čvrsto rešena da ugradi silikone:

- Kakve crne predrasude, živimo u vremenu u kojem ima mnogo više predrasuda nego onda. Bilo je mnogo liberalnije, mogao si da vodiš svoj život, da ti se niko ne meša, da nemaš ove socijalne mreže nad glavom, da svako ima pravo da kaže šta misli o tebi. Šta mene briga šta neko misli o meni. Živim svoj život i uopšte me ne zanima. O tome sam pisala i u svojim knjigama koje su deo mog života i gotovo (smeh).

 

Suzana je i posle toliko vremena zadovoljna plastičnom operacijom.

- Nikakvih komplikacija nisam imala. Evo, ja i dan-danas imam te implantate, nisam ništa menjala i mislim da sam napravila pravilnu i dobru odluku. Nisam se pokajala - završava Mančićka.

 

RepublikaFoto: instagtram.com/printscreen

 Slikala se u toplesu i pre silikona

Nada Topčagić nedavno je napravila pometnju kada je objavila svoju i Suzaninu fotografiju iz mladosti na kojoj su obe u toplesu, a ta slika nastala je pre nego što je Mančićka otišla pod nož.

- Iznenadila sam se jer je to mnogo stara fotografija i prosto me je začudilo da je ostala u životu. Prijatno me je iznenadilo, nas dve smo bile mlade, nasmejane, nenameštene na nekoj plaži. Slika je iz 1986. iz Kumbora. U to vreme je taj kupaći, takozvani monokini, bez gornjeg dela bio hit. Ali tada nije bilo ni paparaca ni mobilnih telefona, pa da se odmah slike kače po društvenim mrežama - izjavila je Suzana kad je osvanula njena fotka s Nadom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading