BIO JE ČLAN "187" I LUDO JE VOLEO KSENIJU PAJČIN: Pre godinu dana STALO JE BANETOVO SRCE, bolest je pobedila!

Autor: Republika.rs

Zabava

23.11.2020

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godišnji pomen.

RepublikaFoto: youtube.com/mala baraba
Bane 187

Porodica i prijatelji okupili su se danas na groblju Lešće u Beogradu kako bi obeležili prvu godišnjicu smrti Baneta Kovačevića, nekadašnjeg repera i člana grupe "187" koji je preminuo u 41. godini.

Bane je preminuo nakon borbe sa teškom bolešću, iako je nekoliko meseci pre smrti imao uspešnu operaciju srca koje mu je iznenada stalo kobne noći. Nikada se javno nije saznalo od čega je tačno bolovao reper, ali je poznato da je bolest bila teška, a borba duga.

Prvi put se saznalo da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo tek kada je i on sam objavio fotografiju ispred Kliničkog centra

Borba je završena, izašao k'o pobednik.

Posted by Bane Kovacevic on Wednesday, July 31, 2019

Ipak, samo nekoliko meseci kasnije, stigle su loše vesti. Banetovo srce nije izdržalo.

Iako godinama nije bio aktivan u medijima, mnogi i danas pamte hitove grupe "187", kao i njegov duet koji je radio sa pevačicom Ksenijom Pajčin sa kojom je bio veoma blizak.   Pre nekoliko godina, Bane joj je posvetio i pesmu koja je oduše emotivnim nabojem:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading