PROŠLA JE KROZ VELIKE BRODOLOME! Stoja: Sa 19 godina sam postala udovica, brinula o bebi, počeo je moj decenijski pakao!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.11.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak put.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Stoja

Stoja je danas muzička zvezda koja puni splavove i klubove, međutim, do tog uspeha morala je dobro da se pomuči.

Rano se ostvarila u ulozi majke, a ubrzo potom ostala je i udovica. Tada su krenule najveće mogu:

-Moj život je bio težak. Mlada sam se udala, dete sam rodila sa 17 godina. Imala sam dobrog i finog muža, međutim, desila se ta nesreća i sa 19 godina sam ostala udovica - svojevremeno je pričala Stoja za domaće medije.

 

Pevačica je otvorila dušu i progovorila o borbi sa kojom se suočila kao samohrana majka, maltene u tinejdžerskim godinama: 

Tada nastaje moj desetogodišnji pakao. Teško je biti detetu i majka i otac, brat, sestra. Prošla sam trnovit put. Majka i otac su mi pomogli. Čuvali su mi dete da bih ja mogla da radim. Živela sam u nemaštini. Teško mi je bilo da sve to prevaziđem. Tada ni o čemu nisam maštala, samo sam razmišljala kako sina da izvedem na pravi put, kako da sačuvam čist obraz, muški sam se laktala  - govorila je Stoja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading