NIJE LJUPKA JEDINA! Edita Aradinović DEMOLIRALA automobil bivšem dečku!

Autor: Alo, Republika.rs

Zabava

21.11.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao od nje.

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Pevačica Edita Aradinović odlučila je da se priseti stvari koje je radila u prošlosti s svojim bivšim partnerima, pa priznala šta je uradila jednom od nekadašnjih momaka.

Poznata pevačica priznala je da je u izlivu besa uništila automobil svom dečku, što je mnoge iznenadilo, jer Edita važi za smirenu osobu.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Edita Aradinović

- Imala sam izliv besa, ali sam bila u pravu u potpunosti, bila sam povređena. Bivšem dečku sam razlupala automobil, da ne kažem demolirala. I ceo stan sam mu razlupala, pobacala stvari sa trećeg sprata kroz prozor. Da sam imala vremena, verovatno bih sve u besu iseckala, ali nisam stigla - rekla je Edita.

Gostujući u jednoj emisiji Edita je priznala da nema sreće u ljubavi, kao i da joj muškarci ne prilaze toliko kao ranije.

 

- Nije da se žalim, ali tako je. Ne prilaze mi. Ne zalazim u to šta je razlog, ali ja se ne bunim, dobro mi je i ovako - izjavila je Aradinovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading