Definitivno će biti uspešna manekenka: Ćerka Mateje Kežmana zablistala na modnoj reviji, a evo zašto je batalila sportsku karijeru!

Autor:

Zabava

19.11.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica Mateje Kežmana i njegove bivše supruge Emilije Aleksandra Kežman odustala je od atletike, u kojoj je bila odlična, kako bi se posvetila modelingu.

Foto: Starsport
Mateja Kežman

Prošle nedelje ćerka fudbalera učestvovala je u onlajn reviji Suzane Perić, a sada otkriva da nije ni sanjala da se bavi modelingom.

- Nisam htela da budem manekenka. Bavila sam se atletikom dugo, od 2013, i dobro mi je išlo. Ali kako sam postala starija, otvorila Instagram, pratila 'Vog', videla sam svetske modele i htela time da se bavim.

Kežmanova ćerka kaže da bi volela da se modom bavi u obećanoj zemlji.

- Cilj mi je da završim u Njujorku. Trebalo je u Milano da idem ovog leta, ali zbog korone je otkazano. Dobila sam nekoliko ponuda od skauta za Njujork, ali tamo ne mogu dok ne napunim 18 godina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading