Jovana pozvala Srđana da vode zajedno jutarnji program kod Joksimovića, on ODBIO: Evo koliku platu je ponudila svom kumu!

Autor: Alo.rs

Zabava

17.11.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponudila mu je cifru koja je za njega ponižavajuća!

Foto: Promo foto
Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Jovana Joksimović i njen kum Srđan Predojević više nisu u dobrim odnosima, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao, a voditelj indirektno potvrdio.

Nakon informacije da će Jovana voditi Jutarnji program na televiziji koja je u vlasništvu njenog supruga, izvor blizak nekadašnjim kumovima otkrio je da je Joksimovićeva kumu ponudila honorar koji je on odbio, a sve nakon što je saznao da je Jovana odustala od zajedničke tužbe koju su imali protiv TV "Prva".

RepublikaFoto: Prntscrin
Jovana i Srđan

- Nakon što je Srđan saznao da je Jovana odustala od tužbe protiv TV "Prva", on je kontaktirao i dobio potvrdu da se ona ipak nagodila sa nekadašnjim poslodavcima, a njemu poručila da sada može sam da nastavi da se bori. Srđan je bio šokiran ovom informacijom, ali to nije sve. Kuma mu je ponudila da pređe na televiziju njenog muža Željka i to za 1.500 evra mesečno, što je njega dodatno iznenadilo budući da su na TV "Prva" oboje mesečno zarađivali po 10.000 - otkrio je izvor "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading