DRAMA! Mariji se slošilo na sred ulice, počela da povr*ća!

Autor: kurir.rs, Republika

Lifestyle

16.11.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi u Njojorku.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Marija Šerifović

Pevačicu Mariju Šerifović tokom boravka u Njujorku snašla je jedna neprijatna situacija, a sada je sa svojim fanovima podelila šta ju je snašlo.

Naime, ona je ispričala da je jednog jutra napustila hotel kako bi provela čitav dan napolju. Međutim, nakon što je obišla prvu prodavnicu, u kojoj je kupila dva para čarapa, slošilo joj se od, kako je rekla, sendviča koji je prethodno pojela.

 

- Jedva govorim, pojela sam preodvratan sendvič, hitno moram da idem nazad u hotel da povratim - rekla je pevačica dok je užurbano hodala ka hotelu.

Ona se zatim snimala u krevetu, i ispričala šta je pojela i popila.

- Uopšte ne razumem šta se dogodilo pa mi se ovako slošilo, pojela sam tost, popila dva gutljaja soka, i jedno tri gutljaja kafe. I onda sam popila još jedan mali sok od jagode - rekla je Marija.

RepublikaFoto: instagram.com/marija.serifovic

Nakon nekog vremena joj je, kako kaže, bilo bolje, pa je ponovo izašla napolje.

- Dobro je, smirila sam se, malo je i lek pomogao. Nakon skoro tri sata kuliranja 'ajmo ispočetka da započnemo ovaj dan - rekla je pevačica u videu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading