Korona ga je uništila: Đani kupio tri stana u Beogradu na vodi, a sada nema kako da ih otplati!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.11.2020

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković Đani krajem prošle godine na kredit kupio tri stana u luksuznom naselju - pandemija stopirala nastupe i isplate mesečne rate banci!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Đani

Folker Radiša Trajković Đani kupio je tri stana u Beogradu na vodi, a sada bi zbog krize koja je nastupila zbog pandemije korona vidusa, mogao da ostane bez njih.

Đani je donedavno redovno isplaćivao mesečne rate, ali je zbog nemogućnosti da nastupa upao u finansijske poteškoće.

- Đani nije dugo razmišljao kada mu se ukazala prilika da kupi čak tri luksuzna stana na kredit, budući da je uvek hteo da obezbedi decu. Kao pevač koji za vikend može da zaradi 20.000 evra, nije se mnogo dvoumio kada se odlučio da uzme stambeni kredit. Računica je bila idealna, a naznaka da će doći do problema nije bilo - rekao je neimenovani izvor blizak pevaču i dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Beograd na vodi

- Mnoge pevače je pandemija jako udarila po džepu, a budući da niko više ne nastupa, nije iznenađenje što je Đaniju teško da izmiri svoje obaveze prema banci. Dok su mnoge njegove kolege izbegavale nastupe ne želeći da rizikuju, Đani je od samog starta zauzeo stav da će nastupati kad god može. Bez ikakvog kompleksa je bio spreman čak i da spusti cenu nastupa, samo da ne dovede u pitanje stambenu sigurnost svoje dece. Donekle je uspeo da se iščupa i poslednjih meseci odloži plaćanje i da uplati bar neki deo.

Ovim povodom se oglasila i supruga Radiše Trajkovića Đanija Slađa i rekla: "Baš mi je drago što ima dušebrižnika koji vode računa o našim dugovma. Nije istina da smo u lošoj finansijskoj situaciji", rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

16.11.2020 18:01

Sada neka proda stanove i otplati kredit. Lud je onaj ko mu je dao kredit.