Pomešala ga sa ložačem: Nada Topčagić zvala Ivicu Dačića da joj iznese ugalj iz kuće!

Autor:

Zabava

16.11.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je šou program!

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Nada Topčagić

Pevačica Nada Topčagić otkrila je da je doživela neprijatnost kada je pomešala Ivicu Dačića s prijateljem koji joj je iznosio ugalj, a koji se takođe zove Ivica.

Pevačica je u emisiji "Magazin IN" ispričala kako se "obrukala" pred političarem kada ga je greškom pozvala.

Naime, voditeljka je gostima priredila zanimljivu igricu, te su morali da stave telefone na točak sreće. Topčagićevoj je zapao zadatak da na nekoliko brojeva pošalje poruku u kojoj piše da je prekršila zakon i da ju je privela policija. Kako bi bile efikasnije i brže, Aleksandra Mladenović je pomogla Nadi i poslala poruke na nekoliko brojeva, između ostalog i njenom nekadašnjem prijatelju Ivici, ložaču. Tada je Nada otkrila da ga je jednom prilikom pomešala s Ivicom Dačićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Pancevo RTV
Ivica Dačić

- Meni je strašno trebao Ivica, koji je ložač, i ja sam krenula da ga pozovem, ali sam, umesto njega, greškom pozvala Ivicu Dačića. Jer meni Ivica, ložač, jako jeftino iznosi ugalj i pepeo. I javlja se žena, verovatno Dačićeva sekretarica, i kaže mi: "Nado, pa Ivica je u Briselu". Ja se pitam kako ložač u Briselu, rekoh "Zlatko, izgubili smo Ivicu mog, otišao u Brisel, verovatno ga neka agencija našla da radi za njih". Šou - rekla je pevačica i nasmejala sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading