Marina Tucaković na ivici egzistencije: Pevači me ne zovu, nemam ni za lekove

Autor:

Zabava

16.11.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autorka najvećih hitova na našoj muzičkoj sceni Marina Tucaković suočava se sa finansijskim problemima usled dugotrajnog lečenja, koje iziskuje mnogo novca za preskupe hemioterapije i lekove iz inostranstva.

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

U njenoj borbi za život situacija sa koronavirusom predstavlja dodatni problem, pa je progovorila o trenutnom zdravstvenom stanju i kako se leči u vreme epidemije, kada bi kao rizična grupa morala da miruje kod kuće.

- Zdravlje mi varira, gore-dole. Moje zdravstveno stanje nije idealno, ali je 100 puta bolje nego na početku. Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lekova koji mnogo koštaju. Iako je situacija onakva kakva je i ja ne bih smela iz kuće da izlazim, moram da idem po bolnicama na terapiju, šta ću kad moram - rekla je ona nedavno za medije i dodala:

- Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo, ko zna koliko će još ovo potrajati.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marina Tucaković

Priznala je da joj najteže pada to što joj je lečenje veoma zahtevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od autorskih prava nekako uspeva da ispliva na površinu.

- Zbog korone sam stopirala terapiju u inostranstvu, lečim se na onkološkom odeljenju u Beogradu. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom mesečno... Nije naivna terapija, utiče na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije - zaključuje Marina.

Ponekad mi nedostaje optimizma

Samo oni koji su preživeli borbu sa malignim oboljenjem znaju koliko taj proces može da utiče na psihu, a Tucakovićka je jedna od njih.

- Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam - rekla je Marina za medije i priznala da ima momenata kada joj ničija podrška ne pomaže. - Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kad se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve valjda proces koji mora da se odvije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Deran

16.11.2020 07:29

Vidis kako sve dodje na svoje. Bolje kokoske da si gajila, imala bi sada makar jaja da prodas. A ovako si drala majmune za bezvezne tekstove, dok se nisu opametili. Ceo zivot prodajes maglu!

Odgovori 18 0
Mina

16.11.2020 14:10

Zao mi je doticne gospodje jer je navikla da zivi na visokoj nozi. Ima nas mnogo bolesnih koji zive sa malim penzijama i platama, a pri tom smo teski bolesnici i mi kupujemo lekove, i ne idemo u inostranstvo na lecenje, ne idemo na letovanja, zimovanja.... Primer je komsinica koja ima rak dojke i ima penziju 13.000 din. Ne razumem zasto je na ivici egzistencije jer nije jedina koja kupuje lekove i boluje od kancera.

Odgovori 20 0
Daca

16.11.2020 16:11

Nema novca za lečenje... Kaže žena koja je tekstove prodavala za 10.000 - 50.000 eur po pesmi.

Odgovori 11 0
BoraC

16.11.2020 17:06

Nemam ni ja pare, ni posao, nista nemam. Pa ne kukam javno i ne prosim!